joi, noiembrie 22, 2007

Primul articol ( inceputul este greu )


Primul blog!


Mereu este atat de greu sa scrii primele lucruri, primele cuvinte, itzi este frica sa incepi... (daca nu este bine.. daca as putea face mai bine .. daca nu sunt destul de priceput la asta .. - astea sunt gandurile care itzi trec prin minte cand faci pentru prima oara un lucru -), sa crezi ca ceea ce faci este bine sau ca este corect. Dar ca de fiecare data, teama este invisa de dorinta sau de curjaul pe care fiecare il simte pe moment.

Norocos te simi daca apuci sa scrii cateva cuvinte pentru ca restul vin de la sine (mai greu pentru incepatorii ca mine) evident .. ca imi este mult mai usor acum decat 5 minute mai devreme cand ma uitam lung la chenarul unde ar fi trebuit sa scriu ceva.

Acum ca mi-am facut curaj sa scriu primul blog, sper sa pot continua sa mai scriu, inainte de toate ar trebui sa gasesc motive sa scriu, dar cum viatza itzi ofera tot timpul cate ceva din care poti face o poveste, sau care poti povesti si celorlalti!

In ceea ce ma priveste din punctul meu de vedere, viata mea este cam plictisitoare, dar m-am saturat de parerile mele, si tocmai de aceea scriu acest blog. Vreau o confirmare in ceea ce priveste viata mea plictisitorea! :P

Cam atat pentru ... primul blog.. sper ca urmatoarele sa fie mult mai pline de viata si de informatie!

V-am pupat ..